Warning: CoBlocks::{closure}(): Argument #1 ($post) must be passed by reference, value given in /customers/2/3/e/folkrorelsearkivet.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 326
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kvällsöppet Umeå

onsdag, 17 april kl. 16:00 - 20:30

Alla hus har en historia! Under våren bjuder Folkrörelsearkivet in till kvällsöppet i Umeå en onsdag i månaden. Den 17 april fokuserar vi lite extra på arkiv som handlar om hus. Västerbottens museum arrangerar under kvällen ett föredrag om fönsterrenovering med Elisabeth Tellenbach, Tellenbachs Byggnadsvård och Rickard Löwall, Byggnadsvård Robertsfors. Läs mer om det på Västerbottens museums hemsida: Föredrag om fönsterrenovering – när, hur och varför – Västerbottens museum (vbm.se)

Här på Folkrörelsearkivet är du välkommen att titta på brandförsäkringar och handlingar om småjordbruk och egnahem. Du kan förstås också ta del av andra arkivhandlingar som bevaras vid Folkrörelsearkivet.
Glöm inte att du gärna får förboka ditt besök. Hör av dig till info@folkrorelsearkivet.se eller ring 090-713030 om du vill veta mer!

Detaljer

Datum:
onsdag, 17 april
Tid:
16:00 - 20:30

Plats

Folkrörelsearkivet i Västerbotten, Umeå
Helena Elisabeths väg 3, Gammlia
Umeå, Umeå 903 42 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats